Ви тут:
Головне Освіта Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтаві вчителів привітали з професійним святом та вручили пам’ятні подарунки

У Полтаві вчителі почали святкувати професійне свято вже сьогодні. У Полтавському ОЦЕВУМі з нагоди Дня учителя пройшли урочистості.

Привітати педагогів зібралося керівництво області та міста. Присутній на урочистій церемонії нагородження голова Полтавської обласної ради Петро Ворона подякував вчителям за недоспані ночі та за добрі знання учнів.

“Величезна подяка всім освітянам за вашу працю. На жаль держава не в змозі достойно оплати вашу працю, не в змозі належним чином забезпечити вчителів. Однак часи змінюються, країна не може нормально розвиватися якщо в освіту не закладати новий арсенал. Хотілося б щоб вчителі мали вищі ставки, але ми живемо сьогодні в умах війни. Але ці часи минуться й ми обов’язково це все переживемо, А сьогодні і всіх освітян зі святом”,- сказав голова Полтавської обласної ради Петро Ворона.

Кращих нагородили пам’ятними грамотами, медалями та подарунками від Полтавської облради. Вітав освітян камерний оркестр ім. Д. Ахшарумова Полтавської обласної філармонії та інші місцеві творчі колективи.

Перейти до вмісту