Ви тут:

Оголосили конкурс з відбору адвокатів для надання безоплатної вторинної правової допомоги

Другий полтавський місцевий центр з надання БВПД запрошує адвокатів до участі у конкурсі

Міністерство юстиції України оголосило конкурс з відбору адвокатів для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Конкурс спрямовано на відбір адвокатів, які залучатимуться до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі за контрактом або на тимчасовій основі на підставі договору відповідно до Порядку і умов укладення контрактів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі, та договорів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тимчасовій основі, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.01.2012 № 8 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 19.12.2012 № 1214).

Він проходитиме у період з 06 по 20 жовтня 2015 року у три етапи:

– перший етап – розгляд документів, поданих претендентами: 06 жовтня 2015 року у приміщенні Головного територіального управління юстиції у Полтавській області за адресою: м. Полтава,  вул. Жовтнева, 45;

– другий етап – письмове тестування претендентів: 10 жовтня 2015 року з 11 до 13 год. 15 хв. у приміщенні Головного територіального управління юстиції у Полтавській області за адресою: м. Полтава, вул. Жовтнева, 45;

– третій етап – співбесіди з претендентами: 13 жовтня2015року у приміщенні Головного територіального управління юстиції у Полтавській області за адресою: м. Полтава, вул. Жовтнева, 45. Точний день та час співбесіди кожного претендента буде окремо повідомлено під час реєстрації для проходження письмового тестування.

Заяви та документи, необхідні для участі у конкурсі, приймаються до 30 вересня 2015 року Головним територіальним управлінням юстиції у Полтавській області та управліннями юстиції.

Додаткову інформацію щодо участі в конкурсі можна отримати за електронним посиланнями:

http://www.legalaid.gov.ua/ua/konkurs-advokativ/vosmyi-konkurs

http://www.just.gov.ua/news/6050/

Перейти до вмісту