Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

В Полтаві на зупинці поранили 2 чоловіків

1614278До чергової частини Ленінського райвідділу міліції 10 серпня 2015 року о 22-ої години 30 хвилин надійшло телефонне повідомлення від невідомого про те, що на зупинці громадського транспорту невідомий чоловік просить викликати йому екстрену медичну допомогу та працівників міліції.

Як повідомляють у міліції, при виїзді на місце пригоди слідчо-оперативна група встановила, що близько 22-ої години 40 хвилин двоє чоловіків перебували поблизу зупинки громадського транспорту по вул. Миру. В цей час у них виникла бійка з двома невідомими, в ході якої один з невідомих здійснив декілька пострілів по чоловіках з невстановленого пристрою.

У результаті сутички, 31-річний чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді вогнепального поранення грудної клітини з пораненням лівої нижньої долі легені та пораненням серця.

29-річний чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді двох вогнепальних поранень в області спини та правої руки. Постраждалі госпіталізовані до Полтавської ЦРЛ.

Проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню осіб причетних до вчинення даного правопорушення. Вирішується питання про внесення по даному факту відомостей до ЄРДР.

Перейти до вмісту