Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У зону АТО до кременчуцьких нацгвардійців відвезли гуманітарку

У день відзначення 24-ї річниці Незалежності України у складі делегації небайдужих кременчужан голова Автозаводської районної ради Валентин Шафорост, голова Крюківської районної ради Віктор Бражаненко, голова ради Кременчуцької міської організації інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій Борис Гонза, депутат Кременчуцької міської ради Микола Гвоздецький, директор ПП «Євротранс-сервіс» – Олег Кагал та інші вкотре вирушили з вантажем гуманітарної допомоги в зону АТО до кременчуцьких нацгвардійців військової частини 3059, які проходять службу під Маріуполем. Продукти харчування, побутова техніка, білизна, засоби особистої гігієни, речі для покращення матеріально-технічного забезпечення та побутових умов бійців, була зібрана небайдужими мешканцями міста.
Окрім гуманітарної допомоги, особовий склад був нагороджений почесними грамотами від виконавчого комітету Автозаводської районної ради за високі показники в службово-бойовій діяльності та з нагоди Дня Незалежності України. Спілкуючись з земляками, хлопці зізналися, що побачивши знайомі обличчя ніби опинилися вдома, вони щиро раділи цій зустрічі. Валентин Шафорост запевнив захисників, що і надалі буде опікуватися проблемами наших військових.
Військовослужбовці дуже вдячні гостям за надану допомогу та їх підтримку, адже для бійців життєво необхідно отримувати вісточку з дому, з рідної частини та від усіх небайдужих. Відчувалось як у хлопців підіймався бойовий дух та настрій.
Особливу подяку командир батальйону Олександр Аленін висловив директору ПВГП «Автотранс» Сергію Михайлику за дизельне пальне, генеральному директору ПП «ВТК «Лукас» Олександру Лукацькому за кондитерські вироби, голові Автозаводської районної міста Кременчука партійної організації ВО «Батьківщина» Проценко Аллі Яківні за пральну машинку, координатору проекту «Сітка» міжнародного благодійного фонду « Пульс надії» Назаровій Ользі за виготовлення маскувальної сітки.
Перейти до вмісту