Ви тут:
Україна 

Терористи за добу 67 разів обстрілювали позиції українських військ

За минулу добу, 20 серпня, російсько-терористичні війська 67 разів порушили режим припинення вогню. З них 51 обстріл зафіксовано саме поблизу Донецька/ Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook.

“Упродовж вчорашнього вечора та наприкінці доби ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. Незаконні збройні формування дещо знизили вогневу активність і в основному проявляли себе поблизу Донецька”, – йдеться у повідомленні.

Так, близько 20 години бойовики з мінометів калібрів 82 і 120 міліметрів обстріляли позиції українських військ у Пісках.

З 21 і до 22 години терористи вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї по опорному пункту сил АТО в Красногорівці. А близько 22 години по українських військових у населених пунктах Троїцьке, Новобахмутівка, Авдіївка працювала 122-міліметрова артилерія ворога.

“На Артемівському напрямку о 21:35 зі сторони Калиново 152-міліметрова артилерія бойовиків била по наших підрозділах у населених пунктах Розівка та Дружба”, – зазначили у штабі АТО.

На Луганському напрямку з 11 години дня і до опівночі обстрілів не було.

Після опівночі і до 6 ранку 21 серпня російсько-терористичні війська дещо збільшили збройні провокації. Близько опівночі двічі з артилерії калібру 152 міліметри бойовики вели вогонь по позиціях сил АТО у селищі Прохорівка. 

Перейти до вмісту