Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

Полтавські рятувальники нагадують громадянам правила пожежної безпеки у побуті

Співробітники Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області постійно проводять профілактичні бесіди із населенням. Рятувальники нагадують громадянам правила пожежної безпеки та наголошують на неухильному їх дотриманні. Про це повідомили в УДСНС України у Полтавській області.

Профілактична робота співробітників Служби порятунку «101» спрямована на запобігання виникнення надзвичайних подій, у тому числі і пожеж у побуті.

Так, днями рятувальники міста Кременчука, Шишацького та Карлівського районунагадали мешканцям правила пожежної безпеки. Співробітники Служби порятунку «101» зауважували, що через людську недбалість, халатність та нехтування елементарними правилами пожежної безпеки люди втрачають не лише майно, але й здоров’я та життя.

Також, рятувальники вручали громадянам тематичні листівки та пам’ятки з правилами пожежної безпеки.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки. Слідкуйте за справністю електричних мереж. Будьте обережні при палінні та використанні відкритого вогню на горищах, в підвалах, сараях та інших підсобних приміщеннях.

Перейти до вмісту