Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На оздоровлення дітей пільгових категорій спрямовують видатки міського та обласного бюджетів

За інформацією управління у справах сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, на третьому турі в позаміському закладі оздоровлення дітей «Зоряному» відпочиває 84 підростаючих кременчужан.  Остання зміна цьогорічного оздоровлення дітей у вищезазначеному таборі розпочалася 1 серпня. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
Під час неї оздоровчими послугами буде охоплено  дітей пільгових категорій у тому числі. З яких, 31 дитина з багатодітних родин; 12  дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківських прав; 10 дітей учасників АТО; 7  дітей  із малозабезпечених сімей; 4  дітей-переселенців; 3 дітей, які потрапили в складні життєві обставини; 11  талановитих підростаючих кременчужан; 1 – дитина-інвалід; 4 дітей, які знаходяться на диспансерному обліку; 1  дитина, яка постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи.   За червень-липень за рахунок коштів міського бюджету у дитячому позаміському таборі «Зоряний» оздоровилося 145 дітей пільгових категорій.  
Оздоровлення дітей таких категорій також відбувається за рахунок коштів обласного бюджету. В  управлінні у справах сім’ї, дітей та молоді зазначають, що наразі 1 кременчуцька дитина, батько якої загинув під час участі в антитерористичній операції, відпочиває у таборі «Артек» (Пуща Водиця).  Щодо інших закладів оздоровлення та відпочинку, то станом на 1 серпня в таборі «Салют» (Миколаївська область) за обласні видатки оздоровилося 25 дітей, з 8 серпня до нього мають заїхати ще 9 підростаючих кременчужан. У «Крилатому» (Херсонська область) побувала 31 кременчуцька дитина, з 6 серпня у табір планується направити 9 дітей. У закладі оздоровлення та відпочинку «Лісовий» (м. Тернопіль) відпочило 17 кременчуцьких дітлахів, чекають на оздоровлення в ньому 8 дітей. У таборі «Маяк» (Полтавської області) побувало 13 кременчужан, 6 – мають заїхати до нього з 4 серпня. В оздоровчому закладі «Антей» (Нові Санжари) упродовж двох літніх місяців побувало 25 дітей з Кременчука. Окрім того, за кошти обласного бюджету оздоровилося 55 дітей в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Зоряний».
Перейти до вмісту