Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство 

М’ясні вироби, які завозитимуть на Сорочинський ярмарок, ретельно перевірятимуть на африканську чуму

Свиняче м’ясо та м’ясні вироби, які доставлятимуть до місць громадського харчування на Сорочинському ярмарку, ретельно перевірятимуть. Про це сьогодні, під час виїзної наради з питань готовності до проведення Національного Сорочинського ярмарку, сказав голова Полтавської ОДА Валерій Головко.

“Ситуація з вірусною хворобою свиней – африканською чумою, локалізована наразі у Пирятинському районі. Більше в області випадки хвороби на вірус не зареєстровані. Ветеринарна служба разом із працівниками ДАІ на підвозах продуктів до місць громадського харчування на Сорочинському ярмарку, будуть ретельно перевіряти як свиняче м’ясо, так і усі м’ясні вироби”, – наголосив Головко.

Перейти до вмісту