Ви тут:
Суспільство 

Голлівуд шукає таланти серед українців

im578x383-панд

[dropcap]Г[/dropcap]оллівудська кіностудія DreamWorks Animation шукає талановитих ілюстраторів. Про це пише Еспресо.TV з посиланням на Cultprostir. До прем’єри третьої частини знаменитого анімаційного фільму “Кунг-фу Панда”, що відбудеться навесні 2016 року, голлівудська студія DreamWorks Animation оголосила конкурс по створенню ілюстрацій на тему “По здійснює навколосвітню подорож”.

Взяти участь у творчому змаганні можуть фотографи, ілюстратори, дизайнери, художники зі всього світу, в тому числі, й з України. Роботи вітчизняних митців, подані до участі у конкурсі, будуть використані у українській рекламній кампанії картини.

П’ять художників-переможців отримають від студії DreamWorks грошову премію $1000 та можливість виставити свої роботи на прем’єрі фільму.

“Заявки від учасників приймаються до 24 серпня. У нас уже був досить успішний досвід проведення конкурсів на кращий постер до наших попередніх релізів, зокрема, до “Kingsman: таємна служба”, тому ми дуже раді, що українські художники мають змогу долучитися до ініціативи студії DreamWorks. Панда По – один з найулюбленіших анімаційних персонажів сучасних глядачів, тому, гадаю, художникам буде цікаво ілюструвати його пригоди”, – розповіла Олександа Прищепа, UFD Distribution.

Перейти до вмісту