Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

20 полтавських підприємств заборгували працівникам понад 14 млн грн

Заступник міського голови Ольга Борисенко провела засідання міської комісії з питання погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах Полтави. Так, станом на 1 липня 2015 року заборгованість з виплати заробітної плати мають 20 підприємств на загальну суму 14 млн 162,6 тис. грн. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Із загальної кількості підприємств 8 – економічно активні (сума їхнього боргу складає 2972,6 тис.грн. або 21 % від загальної суми боргу), 11 підприємств, до яких застосовано Закон України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» (11048,3 тис.грн. або 78 % від загальної суми боргу); 1 підприємство, що призупинило діяльність (141,7 тис.грн.)

На виконання чинного законодавства та відповідно до «Плану заходів з погашення заборгованості на користь держави в інтересах органів Пенсійного фонду та Державної фіскальної служби Полтавської області» розглянуто стан справ щодо погашення підприємствами-боржниками пенсійної недоїмки, компенсації за пільгові пенсії та сплати єдиного соціального внеску.

Заслухано 6 керівників та представників підприємств.

За результатами засідання прийняли відповідні рішення.

Перейти до вмісту