Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині у пожежі загинули двоє чоловіків, ще один із термічними опіками у реанімації

Сьогодні о 14:00 до Гадяцького райвідділу надійшло повідомлення від чергового служби з надзвичайних ситуацій про загоряння будинку у селі Сари. Силами районного підрозділу ДСНС пожежу ліквідовано. На місці події працює слідчо-оперативна група Гадяцького райвідділу. про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

За попередньою інформацією у будинку під час пожежі перебували четверо чоловіків. Двоє мешканців села загинули на місці. 29-річного чоловіка з термічними опіками тіла доставлено до реанімаційного відділення районної лікарні. 50-річному господарю будинку, який також отримав опіки, надано першу медичну допомогу. Чоловік від госпіталізації відмовився.

Правоохоронці з’ясували, що учасники трагічної події розпивали у будинку спиртні напої. На даний час міліція встановлює особи загиблих та здійснює необхідні процесуальні дії. За первинними висновками районної ДСНС пожежа сталася внаслідок необережного поводження з вогнем.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки). Санкція статті передбачає від трьох до восьми років ув’язнення.

Перейти до вмісту