Ви тут:

У Полтаві казкові герої вітали дітей з початком літа

діти

На площі біля Обласного центру естетичного виховання учнівської молоді пройшов щорічний дитячий фестиваль до Міжнародного дня захисту дітей. Так діти Полтави розпочали свої шкільні канікули.

Малечу розважали казкові герої, концертну ж програму, “Парад літературних героїв” підторговували вихованці естетичних гуртків міста.
З найщасливішою порою — початком канікул та літа, малечу привітали голова Полтавської обласної ради Петро Ворона, заступник голови обласної ради Володимир Микійчук та директор Департаменту освіти і науки Євгеній Ленський.


Свої роботи представили учні позашкільних закладів області. Тут можна було побачити вироби з бісеру, орігамі, картини з стрічок та вовни, прикраси з солоного тіста, моделі літаків та багато іншого.

Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді та Мала академія наук також порадували своїми присутніх виробами.

Після концерту провели різні майстер-класи. Виготовляли вироби різними техніками: плетіння кошиків із газет, ліпка іграшок з солоного тіста, в’язання ляльок-мотанок декоративними джгутами, малювання фарбами та ще багато цікавого.
Дітлахи також могли взяти участь у різноманітних конкурсах та естафетах, пройти смугу перешкод та навіть спостерігати запуск справжньої ракети.

Перейти до вмісту