Ви тут:

Гадяцькі рятувальники провели для школярів пізнавально-тематичний захід

Днями співробітники Гадяцького районного сектору ГУ ДСНС України у Полтавській області у рамках Тижня безпеки життєдіяльності провели для учнів Гадяцької спеціалізованої школи №4 пізнавально-тематичний захід. Про це повідомили в УДСНС України у Полтавській області.

Під час зустрічі з дітьми рятувальники нагадали школярам правила безпеки життєдіяльності у літній період, провели навчання щодо недопущення випадків пожеж у житловому секторі та природних екосистемах, недопущення травмування дітей у побуті, під час відпочинку біля води та при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Також, фахівці Служби порятунку провели показове навчання з евакуації дітей із приміщень школи за сигналом «Пожежа». Після вдалих тренувань, рятувальники навчали дітей правилам поведінки під час пожежі та правилам користування вогнегасників та провели показ гасіння умовної пожежі за допомогою пожежної техніки.

Аби дітлахи під час канікул не забували та дотримувалися правил безпечної поведінки рятувальники вручили присутнім листівки на протипожежну тематику та з основних правил безпеки під час відпочинку біля води.

Перейти до вмісту