Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині пройде Міжрегіональний молодіжний форум «Молодь для України»

Нещодавно виконавчий комітет Кременчуцької міської ради прийняв рішення «Про проведення Міжрегіонального молодіжного форуму «Молодь для України». Захід відбудеться 5-7 червня 2015 року у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Зоряний», розташованому в селі Потоки Кременчуцького району. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Мета заходу: підтримка молодіжного громадського руху в Україні, громадянське та патріотичне виховання молоді, розвиток учнівського та студентського самоврядного руху.  

Тематика роботи комітетів Міжрегіонального молодіжного форуму «Молодь для України»:

  • Роль молоді у євроінтеграційних процесах;
  • Побудова громадянського суспільства в умовах виклику сьогодення;
  • Охорона здоров’я та здоровий спосіб життя молоді;
  • Розвиток духовності, моралі та національно-патріотичне виховання молоді;
  • Різні аспекти соціально-психологічної адаптації вимушених переселенців: психологічна допомога, сприяння зайнятості, освітні ініціативи, адаптація в новій громаді;
  • Роль діалогу в сучасному українському суспільстві: діалог органів місцевого самоврядування з молодіжними організаціями та діалог громади з владою на різних рівнях.

У заході візьме участь молодь віком від 14 до 35 років з числа активістів молодіжних громадських організацій, органів учнівського та студентського самоврядування, учасників ініціативних груп тощо.  Завдання заходу: напрацювати чіткий та конкретний план дій на локальному рівні для активної молодої людини на наступні 2 роки.

Перейти до вмісту