Ви тут:

Маркевич розповів, чому “Дніпро” програв у фіналі Ліги Європи

383962370

Тренер “Дніпра” Мирон Маркевич заявив, що причиною програшу дніпропетровського клубу в фінальному матчі Ліги Європи став брак досвіду. Про це повідомляє РБК-Україна.

“Не вистачило досвіду. “Севілья” – дуже серйозна команда, у них більше досвіду. Вони грали у фіналі в тому році. Вони виглядали трохи професійніше. Для кожного тренера пройти такий шлях почесно. Дуже вдячний футболістам за виконану роботу”, – наголосив Маркевич.

Тренер українців задоволений грою своїх підопічних.

“Ми могли їм тільки допомогти досягти такого успіху. А я вважаю, що це успіх. Сьогодні нам не вистачило трохи досвіду і фарту. Думаю, якщо б ми в першому таймі не пропустили, була б інша гра. Не можна пропускати такі м’ячі – з нічого”, – сказав Маркевич.

“Характер сьогодні був. Наприкінці матчу ми могли і зрівняти рахунок. Третій м’яч був необов’язковим. Команда билася до кінця. Це футбол. Повірте, ми хотіли виграти, хоча і грали з класною командою. Ми дійсно грали для людей, старалися і хотіли домогтися успіху. Сподіваюся, у нас все ще попереду. Матеус? Думаю, все нормально”, – додав наставник.

Нагадаємо, “Дніпро” вперше у своїй історії вийшов у фінал Ліги Європи, де програв іспанській “Севільї”.

Перейти до вмісту