Ви тут:

На Полтавщині проводять обласний фотоконкурс «Мить сімейного щастя»

За підтримки відділу у справах сім’ї та молоді Полтавської обласної державної адміністрації, комунальною установою «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради спільно з Полтавською обласною організацією Всеукраїнського союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» проводиться Обласний фотоконкурс «Мить сімейного щастя».

Метою конкурсу є підвищення престижу сім’ї, пропаганди сімейних цінностей у суспільстві, популяризація рівності соціального статусу жінки і чоловіка, виховання поваги до родинних традицій та звичаїв.

Конкурсні роботи приймаються до 20 квітня 2015 року. 

Умови участі в обласному фотоконкурсі
«Мить сімейного щастя»

Конкурс проводиться у 4-х  номінаціях:

1) «Тати і діти – розшукуються відповідальні татусі» – фотографії повинні зображувати татусів з дітьми, пропагуючи відповідальне батьківство, активний спосіб життя, гідний приклад мужності і сумлінного виконання батьківського обов’язку.

2) «Наша багатодітна сім’я» – на фото мають бути зображені багатодітні сім’ї у своєму повному складі.

3) «Сім’я у вишиванках» – на фото повинна бути сім’я чи частина сім’ї (мама і дитина, тато і дитина і т.п.) у вишиванках, вбранні патріотичних кольорів, одязі з нанесеною державною символікою.

4) «Вусолапохвостий» член сім’ї – на фото повинна бути сім’я разом із своїми домашніми  улюбленцями (тваринами).

На конкурс приймається не більше 5 робіт.

Умови та вимоги фотоконкурсу:

На конкурс представляються виключно індивідуальні фотороботи, які являють собою чорно-білі або кольорові фотографії. Для участі у конкурсі, необхідно надіслати файли фоторобіт та заявку про участь в електронному вигляді (формат JPG, JPEG, з мінімальним стисненням, розміром не менше 2000 рх. по більшій стороні) організатору конкурсу за адресою:  [email protected] , з поміткою «Фотоконкурс».

Кожен учасник має право подати не більше 5 фоторобіт чи серій. Серія рахується за одну роботу. В серії може бути до 5 світлин. Допускається мінімальна обробка фотографій, без додавання рамок та використання фотомонтажу.

Комп‘ютерні колажі, значна комп’ютерна обробка та колективні роботи на конкурс не допускаються.

Роботи, представлені на фотоконкурс, не редагуються та не рецензуються.

Конкурсні роботи приймаються з 30 березня до 20 квітня 2015 року на електронну адресу: [email protected]

Організатор конкурсу залишає за собою право використовувати фотографії в проведенні подальших виставок, підготовці та виданні інформаційних матеріалів, поліграфічної продукції (календарі, буклети некомерційного характеру), публікацій у ЗМІ матеріалів про конкурс, тощо. Організатор зобов’язується наводити відповідне посилання на авторів робіт при будь-якому публічному відтворенні фотографій.

Не допускаються для участі у конкурсі фотороботи, які:

– авторські права на розміщення яких належать іншим особам. Відповідальність за розміщення фотографії, право на розміщення якої належить іншим особам несе учасник Фотоконкурсу, який розмістив таку фотографію;

– не відображають мету конкурсу;

– не відповідають вимогам, зазначеним вище

– пропагують насилля, будь-яку форму ворожнечі, негативні звички;

– містять будь-яку форму приниження особистості;

-можуть бути розцінені як реклама.

За додатковою інформацією звертатися за тел.. (0532) 500-653 або   (095)650-54-42.

Заявка учасника

ПІБ
 
Адреса
 
Номінація
 
Контактний номер телефону
 
Назва роботи
 

 

Перейти до вмісту