Ви тут:

Ковалівські пластуни єдині з України виграли міні-грант за програмою Британської Ради

Пластуни с. Ковалівка Полтавського району виграли міні-грант за програмою Британської Ради “Активні Громадяни”. Цей пілотний проект реалізовуватимуть у Ковалівській сільській раді до кінця травня. Про це, під час прес-конференції в ОКІА “Новини Полтавщини”, повідомив керівник осередку “Пласт” у Ковалівці Михайло Лівицький.

“Наш проект, з усіх п’яти поданих, єдиний в Україні виграв міні-грант. “Активні Громадяни” – це програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував у 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії. Фінансується проект у партнерстві з широким колом організацій на різних рівнях”, – розповів Лівіцький. 

За його словами, мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення та розбудови мережі молодіжних лідерів, із залученням молодіжних організацій.

Як зазначив регіональний представник Пласту в Полтавській області Євген Янкевич, в Україні проект розрахований на розвиток серед молоді та навичок, які б сприяли міжкультурному діалогу та вирішенню конфліктів в масштабі всієї України, насамперед на сході України.

Детальніше дивіться у ВІДЕО.

Перейти до вмісту