Ви тут:

У Полтаві пройшов відкритий чемпіонат з армспорту

За сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради, з 30 по 31 січня на базі Полтавського кооперативного технікуму провели відкритий чемпіонат міста Полтави з армспорту (серед юніорів до 21 року). Участь в змаганнях взяли більше 80 учасників з Кременчука, Козельщинського, Кобеляцького, Полтавського районів, Полтава-молодь, Полтава – Колос. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

В особистому заліку, серед юніорок у ваговій категорії 50 кг., перемогу здобула Леся Варич (Кобеляки), до 55 кг. – Ніна Петренко (Кобеляки), до 60 кг. – Яна Назарько (Кобеляки), до 65 кг. – Ксенія Безугла (Полтава-Молодь), у ваговій категорії 70 кг. – Ліна Деменко (Кобеляки). Серед юніорів у ваговій категорії 55 кг. на ліву руку переміг Владислав Іконніко (Полтава-Колос), на праву – Євген Бараненко (Кобеляки), в 60 кг. на ліву руку – Овчаренко Сергій, на праву – Едуард Зінченко (Титан Кременчук), в 65 кг. на ліву руку переміг Серік Хачатурян (Полтава-Колос), на праву – Вадим Халява (Полтава-Колос), в 70 кг. переміг Денис Матяш (Полтава-Молодь), в 75 кг. – Роман Мантика (Кобеляки), у 80 кг. на ліву руку – Сергій Чопівський (Полтава-Колос), на праву – Едуард Гиря (Полтава-Молодь), у 85 кг переміг Ігор Окара (Полтава-Молодь), в 90 кг. – Ростислав Телятник(Кобеляки), в + 90 кг. – Ярослав Тимченко (Полтава-Молодь). В абсолютній першості серед юніорок перемогу святкувала Марина Шуліка, серед юніорів – Ігорь Окара.

В командному заліку перемогу святкувала збірна команда Кобеляцького району, друге місце виборола команда Полтава-молодь, третіми серед юніорів стали спортсмени з Козельщинського району.

Перейти до вмісту