Ви тут:
Оголошення Полтавщина 

На Полтавщині заборонили рух транзитного вантажного транспорту

У зв’язку із втратою несучої спроможності земляного полотна автомобільної дороги Р-52Дніпропетровськ-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка на ділянці км 130+045 – км 175+945 (від перехрещення з автодорогою М-22 Полтава-Олександрія до перехрещення з автодорогою М-03 Київ-Харків-Довжанський) дорожнє покриття вказаної автодороги зазнало значних руйнувань. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

Зважуючи на виникнення загрози для безпеки дорожнього руху та подальшого руйнування зазначеної автодороги, керуючись Законом України “Про автомобільні дороги” (ст.ст. 10 та 12) та постановою Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879 “Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування”, Службою автомобільних доріг у Полтавській області прийнято рішення про заборону руху транзитного вантажного транспорту, загальна маса якого перевищує 10 т, на вказаній ділянці.

Маршрут об’їзду передбачено автодорогами М-03 Київ-Харків-Довжанський та М-22 Полтава-Олександрія.

УДАІ УМВС організовано здійснення контролю за облаштуванням маршруту об’їзду необхідними дорожніми знаками та нагляд за дорожнім рухом на вказаній ділянці дороги.

Державтоінспекція звертається з проханням до водіїв, що рухаються автодорогами Полтавщини з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних з забороною дорожнього руху. Під час керування транспортом неухильно дотримуйтесь вимог ПДР, будьте уважні і обережні.

Перейти до вмісту