Ви тут:

Батальйону “Полтава” у зону АТО передадуть позашляховик

Opel Frontera 1995 року випуску поповнить технічну базу першої роти батальйону “Полтава” у зоні АТО. Координатори “Полтавського Волонтерського Корпусу Патріотів України” планують передати машину уже завтра. Про це “Новинам Полтавщини” повідомила волонтер Наталія Талипова.

“Машину, на яку ми збирали кошти разом з небайдужими полтавцями для батальйону “Полтава”, конкретно для першої роти, яка зараз знаходиться у зоні АТО, передамо завтра. Кошти на неї збирали трішки більше місяця, купували у Польщі за 28 тис. грн. З її придбанням нам дуже допомогли ВАТ “Полтаваавтотранс”, мережа АЗС “WOG”, ООО “Ліки Полтавщини”, студія “Manhattan”, “Львівська кав’ярня” та багато інших. Також ми використали ті кошти, які нащедрували на свята у Чотово”, – зазначила Талипова.

Волонтер Андрій Передерій, який сам переганяв авто з Польщі, розповів, що це уже друга машина, яку Волонтерський Корпус передає “Полтаві” на передову, першою ж був “Citroen”.

“Цю машину шукали 2 тижні по усій Польщі, хотіли купити гарну техніку і не переплатити. На ній ми замінили лише масла, фільтри та передні гальмівні колодки”, – сказав Андрій. 

Полтавський Волонтерський Корпус Патріотів України опікується різними батальйонами та бригадами. А також бійцями, які зараз знаходяться у госпіталі в Артемівську. Наразі вони терміново потребують допомоги. Хлопцям потрібні майки, спідня та постільна білизна, памперси для лежачих, кровоспинні засоби “Celox”. Приносити усі речі можна за адресою Жовтнева, 45 кім. 101.

Перейти до вмісту