Ви тут:

Медики навчали міліціонерів з батальйону “Полтава”, які готуються до ротації в зоні АТО

Головна мета тренувань – навчити особовий склад правильно надавати першу допомогу на рівні м’язової пам’яті. Дії максимально прості та водночас ефективні, перевірені часом та тисячами врятованих життів.

В УМВС Полтавщини бійці батальйону спеціального призначення «Полтава» тренувались надавати першу медичну допомогу в екстремальних умовах: під час бойових дій та надзвичайних ситуацій. Свої знання та досвід передавали спецпризначенцям досвідчені лікарі.

Спеціалісти приділяли увагу правильному огляду пораненого, зупиненню кровотечі, транспортуванню постраждалого до безпечної зони, тактично правильному підходу і відходу групи з поля бою.

На завершення тренінгу всі учасники мали можливість виконати тестові завдання, спеціалізовані навчальні вправи з долікарської допомоги.

«Частина навчених правоохоронців вже загартована в боях у зоні АТО, частина готова рушити на схід держави. Тактико-медичні навчання продовжуватимуться й надалі, і все більше правоохоронців володітимуть професійними знаннями надання допомоги на долікарському рівні, адже дуже часто на війні життя людини може залежати саме від уміння військових надавати людям першу медичну допомогу», розповів командир «Полтави» Юрій Анучін.

ВЗГ УМВС України в Полтавській області

Перейти до вмісту