Ви тут:

За минулу добу в зоні АТО загинули 5 українських військових – РНБО

За минулу добу в зоні АТО загинули 5 українських військових, 7 отримали поранення. Про це повідомив речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

Крім того, в ніч на 19 грудня на Луганщині бійці батальону «Айдар» потрапили в засідку, в результаті загинули двоє бійців. Повідомляє Радіо Свобода

З 9 грудня в зоні АТО вкотре оголосили «режим тиші». Проросійські сепаратисти та українські військові заявляють про порушення цього режиму. 

Водночас у штабі АТО повідомляють про зменшення кількості обстрілів бойовиків. За даними РНБО, 15 грудня, 14 грудня, 12 грудня і 9 грудня втрат серед українських військових не було. Проте 10 грудня на Донбасі загинули троє українських військових, ще восьмеро поранені, а 11 грудня та 16 грудня один військовий поранений.

За даними Міноборони, за час проведення АТО на сході України загинули 917 військових, 3318 солдатів і офіцерів були поранені.

У Генштабі повідомляють, що з 5 вересня 2014 року, коли на Донбасі оголосили режим тиші, загинули 162 бійці Збойних сил України. 

Перейти до вмісту