Ви тут:

З нагоди Дня місцевого самоврядування у Полтаві нагородили кращих держслужбовців

З нагоди Дня місцевого самоврядування в Полтаві вітали кращих держслужбовців

“Місцеве самоврядування гуртує людей незалежно від їхнього віку, поглядів та уподобань, відіграє важливу роль у повсякденному житті співгромадян, складає невід’ємну частину державного устрою”, – зазначив перший заступник голови ОДА Олег Пругло.

Вітав голів РДА, голів сільських та селищних рад, керівників керівників структурних підрозділів та всіх працівників органів місцевого самоврядування

заступник голови Полтавської обласної ради Володимир Микійчук.

“Хочу подякувати всім за вашому допомогу нашим військовим. За вашу працю й значний внесок у розвиток України. Бажаю вам здоров’я, добробуту в ваших сім’ях”, – сказав Микійчук.

Кращих працівників нагородили грамотами та нагородами.

Почесною грамотою Колмітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму нагородили начальника управління з питань туризму і курортів Департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Ларису Оніщук. 

Почесною грамотою Полтавської ОДА – заступника міського голови з питань основної діяльності виконавчих органів Комсомольської міської ради Юрія Муху.

Почесною грамотою обласної ради з нагрудним знаком:

Миргородського міського голову Сергія Соломаху, Омельницького сільського голову Кременчуцького району Олександра Шереметьєва.

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту