Ви тут:

Новообраний студентський мер Полтави розповів, що змінюватиме у самоврядуванні

Сьогодні, під час прес-конференції в ОКІА “Новини Полтавщини”, представники Студентської ради міста Полтави розповіли про дієві зміни у студентському самоврядуванні.

“Наразі у Полтаві оновлений склад Студентської ради міста, у складі 21 депутата, та обрано нового студентського мера. Часто виникає питання, які ж повноваження СРмП і конкретно у студентського мера? Депутати порадилися і всі, як один, зійшлися на тому, що всі питання, що стосуються студентів належать до компетенції СРмП. Ми намагатимемося вирішувати усі питання — чи то не виплата державою соціальних зобов’язань перед студентами пільгових категорій, чи перешкоджання у діяльності студентського самоврядування з боку адміністрації вишу, чи політичний тиск на студентів, чи відсутність тепла у гуртожитках чи якісь прості банальні питання”, – розповів голова Студентської ради м. Полтава Олександр Глазов.

За його словами, СРмП буде абсолютно відкритою для кожного студента. Окрім електронної скриньки довіри — [email protected], сторінок у соц.мережах, будуть проводитися прийоми студентів. Студентський мер надав свій номер телефону, за яким кожен студент може звернутися зі своєю проблемою чи ідеєю — 0502799714.

“Я чітко розумію, що вирішення деяких проблем залежить не від наших ректорів, директорів технікумів і коледжів, міського голови чи голови ОДА, і я готовий особисто виходити на міністрів чи керівників інших відомств, якщо це буде потрібно. Ми щоденно будемо займатися проектною діяльністю спільно із громадськими організаціями, органами державної влади та місцевого самоврядування, проводити нові семінари, тренери, організовувати стажуванням студентів”, – зазначив студентський мер.

Перейти до вмісту