Ви тут:

Кременчуцький міський пологовий будинок отримав нове обладнання

Учора одна із українських компаній передала Кременчуцькому пологовому будинку медичне обладнання, яке придбали на внески учасників щорічного благодійного марафону «Пробіг з вірою в серці», який проходив у місті 27 вересня цього року. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Ця благодійна акція у місті проходила вчетверте. Цього року у ній взяли участь близько 2000 небайдужих до хворих дітей кременчужан. Як результат, спільними зусиллями учасників, партнерів та організаторів проекту було зібрано72800грн, які пішли на придбання довгоочікуваного сучасного апарату фототерапії для Кременчуцького міського полового будинку.

Участь у заході урочистої передачі обладнання пологовому будинку взяли представники міської влади на чолі із заступником міського голови Віталієм Малецьким, Генеральним директор Кременчуцького молокозаводу компанії “Данон” в Україні Руслан Вдовенко, працівники лікувального закладу та журналісти кременчуцьких ЗМІ.

Головний лікар Кременчуцького міського пологового будинку Ярослав Прокопчук зазначив, що закуплений цього року апарат фототерапії допоможе лікарям у догляді за новонародженими, адже він є незамінним при проведенні реанімаційних заходів та інтенсивного лікування дитини. Велике значення має те, що сеанси фототерапії надовго вберігають маленький організм від можливих ускладнень.

Генеральний директор Кременчуцького молокозаводу компанії “Данон” в Україні Руслан Вдовенко, в свою чергу, зазначив, що пишається тим як мешканці, партнери та представники влади з кожним роком все активніше беруть участь у “Пробігу з вірою в серці”, з ініціативою проведення якого виступила компанія «Данон». 

Перейти до вмісту