Ви тут:

«АвтоКрАЗ» відрахував до бюджетів 117 млн.

«АвтоКрАЗ» – єдиний український виробник великовантажних автомобілів із замкнутим технологічним циклом виробництва, найбільше в Кременчуці промислове підприємство, за 10 місяців поточного року у 1,4 рази збільшив перерахування до бюджетів усіх рівнів, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Всього з початку 2014 податкові відрахування і збори ПАТ «АвтоКрАЗ» до бюджетів різних рівнів склали більше 117 млн. грн.

Із загального обсягу платежів до держбюджету з початку року надійшло 60,1 млн. грн. Цей показник в 1,7 рази перевищує аналогічний показник минулого року. Збільшилися відрахування і до міського бюджету, із початку року вони склали близько 56,9 млн.грн.

«АвтоКрАЗ», як і раніше, залишається одним з найбільших платників податків Полтавської області, бюджетоформуючим підприємством не тільки Кременчука та Полтавського регіону, а й України в цілому. Слід зазначити, що перерахування Кременчуцького автомобільного заводу до бюджетів усіх рівнів стабільно ростуть. Адміністрація підприємства вважає це пріоритетною складовою соціальної відповідальності компанії.

джерело: прес-служба ПАО “АвтоКрАЗ”

Перейти до вмісту