Ви тут:

ДПІ у м. Полтаві запрошує завітати до Центру обслуговування платників

На сьогодні в Україні створено 538 Центрів обслуговування платників, в яких надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг. Всі вони створені для того, щоб кожен суб’єкт господарювання відчув по-справжньому новий покращений рівень надання послуг, це: швидкість обслуговування, ввічливість, увага до потреб платника, щире прагнення допомогти відвідувачам.

Одним з найбільших в Україні є Центр обслуговування платників Державної податкової інспекції у м. Полтаві.

Податківці міста за 10 місяців поточного року надали понад 500 тисяч адміністративних послуг. Така кількість послуг, а точніше 504967 надана Центром обслуговування платників Державної податкової інспекції у м. Полтаві.

Всього до Центру з початку 2014 року завітало більше 280 тисяч громадян, які скористалися різними послугами, що пропонує фіскальна служба. Лише у жовтні поточного року до Центру обслуговування звернулося більше 24 тисяч платників.

Від початку року до сервісного центру ДПІ у м. Полтаві було подано 372 тисячі податкових звітів. З приводу прийому та реєстрації вхідної кореспонденції звернулося 70 тисяч платників.

Крім послуг щодо звітності та реєстрації вхідної кореспонденції, у цьому році фахівцями Центру було надано майже 26 тисяч консультацій щодо дії норм чинного податкового законодавства або порядку заповнення та подання звітності та більше 28 тисяч різних адміністративних послуг.

Також у Центрі обслуговування платників як юридичними так і фізичними особами з початку року отримано понад 8 тисяч ключів, для забезпечення можливості використання електронного цифрового підпису.

Шановні полтавці! Запрошуємо Вас завітати до Центру обслуговування платників Державної податкової інспекції у м. Полтаві, який функціонує за адресою вул. Фрунзе, 155. Фахівці центру допоможуть Вам безкоштовно та за відсутності черг вирішити усі свої нагальні податкові питання.

У приміщенні Центру обслуговування платників Ви можете подати податкову звітність, отримати посилені сертифікати відкритих ключів електронного цифрового підпису, подати кореспонденцію, отримати різного роду довідки та дозвільні документи, зареєструвати РРО та книгу ОРО, отримати ідентифікаційний номер чи внести зміни до облікової картки платника податків, отримати висококваліфіковану податкову консультацію, подати декларацію про майновий стан і доходи та здійснити ті чи інші платежі.

Центр обслуговування платників працює у наступному режимі:

Понеділок, середа, п’ятниця – з 9:00 до 18:00

Вівторок, четвер – з 9:00 до 20:00

Субота – з 9:00 до 16:00

Неділя – вихідний день

Інформаційно – комунікаційний відділ Державної податкової інспекції у м. Полтаві

Перейти до вмісту