Ви тут:

«Велмарт» запрошує полтавців на День Народження

Marshrytka_poltava

Національна мережа гіпермаркетів «Велмарт» запрошує на головне свято року – свій День Народження.

Цілий місяць, з 7 жовтня по 9 листопада 2014р. у всіх гіпермаркетах «Велмарт», крім Севастополя та Ніжина, проходитиме масштабне святкування дня народження мережі. На честь свята, «Велмарт» підготував для кожного покупця безліч сюрпризів і подарунків.

З 7 жовтня по 9 листопада 2014р. купуйте продукцію на суму від 99 гривень одним чеком, на касі вибирайте акційну карту і отримуйте миттєву знижку від 1 до 99% на обрані товари.

9 листопада відбудеться фінал, з 12.00-14.00, розігруватимуться подарунки, проходити захоплюючі квести, пройде масштабний флешмоб, а в кінці святкове частування – гігантський торт.

Кожні вихідні, з 11 жовтня до 9 листопада, символ «Велмарту» слоник буде роздавати кульки, морозиво, солодкі подарунки всім покупцям, як маленьким так і дорослим.

Протягом усіх святкових днів, покупців чекає безліч цінових і подарункових акцій, дегустації від провідних українських виробників і продукції власного виробництва «Велмарту». Чекаємо Вас в повному складі сім’ї в наших гіпермаркетах.

Перейти до вмісту