Ви тут:

У Полтаві вперше проведуть форум ділових жінок

24 жовтня у Полтаві пойде форум ділових та професійних жінок Полтавщини та перша в Україні виставка продаж товарів, вироблених на підприємсвтвах і в фермерських господарствах, які очолюють жінки та жінками-майстрами народних промислів “Добродійка-2014”.

Про це повідомила на прес-конференції в ІА «Новини Полтавщини» президент Полтавського обласного медіа-клубу Людмила Кучеренко .

За її словами мета заходу — візуалізація та підтримка жіночого лідерства та підприємництва, підвищення ролі жінки у забезпеченні сталого економічного розвитку та народних промислів області.

DSC_0061«Низка громадських організацій хоче влаштувати жіноче свято. Зокерема Полтавський обласний медіа-клуб, Полтавське регіональне віділення Всеукраїнськоїасоціації сільських та селищнихрад, Інститут гендерних трансформацій, Полтавський регіональний фондпідтримки підприємства долучилися до цієї акції. Нас підтримала обласна влада. Запроосили ми до участі в форумі жінок -депутатів, жінок -лідерів відомих міжнародних та всеукраїнських громадських організацій та підприємців. Також виставка продемонструє успіхи жінок-підприємниць в аграрному секторі, промисловостіта інше.», – сказала Кучеренко.

Як наголосила голова Спілки жінок”Чураївна» Вікторія Курилковиставка -продаж стане свогороду поштовхов в розвитку саме жіночого середньго бізнесу.

«Я вважаю, що в нашій країні доречно було б зосередити значні кошті на державній програмі підтримки жіночого підприємництва», – Курилко.

На захід запрошують усіх бажаючих, адже організатори запланували багато цікавого.

У плані форуму ділові зустрічі, майстер-класи, демонстрація моделей, аукціони, психологічні тренінги, щодо лрганізації власного бізнесу.

Всі охочі зможуть власноруч виготовити обериги, які передадуть бійцям АТО.

Захід відбудеться 24 жовтня з 10 до 18 год. У вестибюлі сесійної зали Полтавської обласної ради (вул. Жовтнева 45) та на площі перед нею.

DSC_0076

Перейти до вмісту