Ви тут:

Студентську молодь запрошують взяти участь у благодійному проекті

Волонтери Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» 16-17 жовтня провели соціологічне опитування на тему: «Хоспісна та паліативна допомога вдома». В даному опитуванні взяли участь 500 жінок і чоловіків, віком від 50 до 75 років.

                Результати наступні:

74% – відповіли, що бажали б отримувати таку допомогу вдома;

16% – взагалі не знають, що воно таке;

10% – вважають, що це ніколи їх не буде стосуватись.

                Андрій Олєйніков – перший заступник директора благодійної організації зазначив, що хоспісна та паліативна допомога вдома – це комплексна допомога хворим з обмеженим прогнозом тривалості життя та членам їх родин. Комплексна допомога надається при захворюваннях: онкологічних, ВІЛ/СНІДу, туберкульозі, серцево-судинних, неврологічних та інших, що обмежують тривалість життя.

              Андрій Володимирович вважає, що робота із волонтерами – це вагомий внесок у розвиток благодійності та запрошує молодь міста Полтава взяти участь у благодійних заходах та акціях: (соціологічні опитування, роздача інформаційних буклетів, листів, розклеювання оголошень, проведення флешмобів тощо), що сприятимуть в організації функціонування служби «Хоспіс на дому»). Резюме надсилати на [email protected]

Полтавська обласна благодійна організація «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги»

Перейти до вмісту