Ви тут:

Полтавці можуть вивчати англійську безкоштовно

Надія Власько
Надія Власько

У Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І. П. Котляревського безкоштовно можна пройти курс вивчення англійської мови. Запровадили його у відділі літератури іноземними мовами.
“Головна перевага курсу – доступність, бо заняття абсолютно безкоштовні. Крім цього – комфорт і зручність, а це обов’язкові умови для людини, яка працює чи навчається. Ви самі обираєте графік. Записатися на зручний для вас час можна телефоном або прийти особисто. Фахівці, які розробляли методику, рекомендують займатися двічі на тиждень, але навіть якщо раз – усе одно буде позитивний результат”, – розповіла Новинам Полтавщини заступник директора бібліотеки Надія Власько.
Цікавими уроки англійської роблять електронні тренери Емілі та Майкл, які «читають» завдання і «перевіряють» вас на правильність вимови. Крім цього, програма містить ігри, відеокліпи, фотоуроки, пісні та багато інших завдань. Всього в методиці 4 рівні по 22 уроки.
Методика «English 123 в бібліотеці» доступна людині будь-якого віку – на заняття записують як учні, так і пенсіонери.
Надія Власько відзначила, що останні дуже старанні і зацікавлені в навчанні
«Пенсіонери досить старанні учні. Вони нині наполегливо опановують інтернет. Наразі багато слів пишуть саме англійською. Молодь заклопотана і не завжди їм допомагає. Тому це для них досить цікава практика», – сказала Власько.
Ще один беззаперечний плюс програми – навіть якщо у людини перерва в заняттях, усі досягнення зберігаються в особистому кабінеті, і можна спокійно продовжити навчання одразу після повернення.

 Нагадаємо, днями полтавцям пропонували неформальне навчання під відкритим небом.

Перейти до вмісту