Ви тут:

На місці загибелі Олега Бабаєва відкрито меморіальний комплекс

21 жовтня, в день народження трагічно загиблого влітку цього року міського голови Кременчука Олега Бабаєва на Новоревівському кладовищі біля його могили пройшла панахида, яку відслужив єпископ Кременчуцький та Лубенський Миколай.

Після панахиди на місці загибелі Олега Бабаєва на вулиці Сумській було відкрито меморіальний комплекс. У заході взяли участь рідні та друзі Олега Бабаєва, керівники міста на чолі з першим заступником міського голови Вікторм Калашником та секретарем міської ради Василем Івком, народний депутат України Костянтин Жеваго, депутати міської ради, керівники футбольних клубів «Ворскла» та «Кремінь», а також прості кременчужани, які любили і поважали Олега Бабаєва, по –справжньому цінували його вклад у розвиток м. Кременчука та підтримували прагнення зробити його найкращим містом в Україні.

Перший заступник міського голови Віктор Калашник зазначив, що меморіал символізує розпочаті у Кременчуці і незавершені Олегом Бабаєвим справи. На стелі відображено елемент скверу, який так любив міський голова, у який він вклав часточку своєї широкої, щиро люблячої душі. А елемент лавочки, на яку можна покласти квіти, але не можна сісти, символізує прагнення Олега Бабаєва творити добро і створювати комфорт для кременчужан. Дорога у зображеному сквері довжиною немов у саме життя, яке поступово переходить у вічність, і десь там далеко видніється силует людини – то ніби душа загиблого міського голови, що так прагне добра і гармонії своєму місту. Віктор Калашник подякував всім, завдяки кому з’явився цей меморіальний комплекс, особливо народному депутату Костянтину Жеваго та керівнику ПАТ «Кременчукм»ясо», депутату міської ради Ірині Дроздовій і висловив впевненість, що разом з кременчужанам вдасться втілити всі незавершені проекти Олега Бабаєва в життя. Це буде найкращою даниною пам’яті.

джерело: Репортер

Перейти до вмісту