Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Карлівські рятувальники навчали учнів ПТУ правилам безпеки життєдіяльності

Днями співробітники Карлівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Полтавській області для учнів професійно-технічного училища №50 провели профілактичну лекцію на тему «Радіаційна безпека і захист населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій». Про це повідомили в УДСНС України у Полтавській області.

Під час заходу, який відбувся у рамках Тижня безпеки життєдіяльності, рятувальники роз’яснили присутнім правила безпеки життєдіяльності, зокрема і пожежної безпеки.

Співробітники Служби порятунку «101» розповіли про призначення та ефективність використання засобів індивідуального захисту органів дихання у непридатному для дихання середовищі. Після теоретичної частини, для учнів ПТУ №50 провели конкурс з одягання протигазів на швидкість.

Також, рятувальники навчали присутніх правилам користування вогнегасників при пожежах в побутових умовах та виробничих цехах, розповіли про їх технічні характеристики та доцільність використання при виникненні надзвичайної події.

Щоб учні професійно-технічного училища не забували правила та поради, рятувальники вручили тематичні листівки та пам’ятки.

Перейти до вмісту