Ви тут:

У Гадячі відзначили 71-у річниці визволення міста від фашистських загарбників та День міста

Вихідними у Гадячі святкували 71-у річниці визволення міста від фашистських загарбників та День міста.

Вітали гадячан голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко, голова районної ради Володимир Нікітенко, міський голова Тетяна Савченко, народний депутат України Тарас Кутовий. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

На Соборній площі провели конкурс дитячих малюнків на асфальті на тему «Україна єдина!», виставку творчих робіт учнів Будинку дитячої та юнацької творчості, виставку квіткових композицій учнів шкіл міста на тему «Україна єдина, ми невіддільна її частина!».

У рамках святкування Дня міста та з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості – Почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради за вагомий внесок у виконання виробничих завдань, високу професійну майстерність, досягнення значних виробничих і економічних показників нагороджені працівники:

– Газопромислового управління «Полтавагазвидобування»: Анатолій Городовенко, Олег Харченко, Микола Алімпій, Любов Семотюк, Володимир Дорошенко, Катерина Завозіна, Іван Ківшик, Володимир Петрікей, Ярослав Плутенко, Микола Терещенко, Юрій Гребінченко, Сергій Бугаєнко, Микола Цимбал, Сергій Супрун;

– Качанівського ГПЗ ПАТ «Укрнафта»: Олександр Золотухін, Василь Шапошник, Іван Голець;

– НГВУ «Полтаванафтогаз» Сергій Фатенко;

– Полтавського відділення бурових робіт бурового управління «УКРБУРГАЗ» Олексій Сіренко.

По закінченню урочистостей відбулася концертна програма за участю місцевих творчих колективів.

Перейти до вмісту