Ви тут:

Молоді архітектори хочуть зробити Полтаву комфортною

З 20-ого вересня по 4 жовтня у Полтаві відбудеться воркшоп «Комфортне місто».

Його метою організатори (урбан-платформа «CityLab») називають демонстрацію існуючих проблем міста, потенційних можливостей для його розвитку і заохочення ініціативних жителів міста до співпраці та реальних дій.

Умовами участі у воркшопи є:

– готовність витрачати на проект не менше восьми годин на тиждень протягом всього періоду воршопу;

– стабільний доступ до інтернету, можливість виходити в мережу не менше одного разу на день;

–​  бажання працювати в команді, уміння розподіляти обов’язки, координувати зусилля.

Для участі у воркшопі необхідно заповнити анкету (https://docs.google.com/document/d/1Fwyr-NvYd8DMrwYGwE3cZdE_XYxHgKYYpciwCEGw0bU/edit) за посиланням та надіслати її за електронною адресою citylab.poltava@gmail.com до 19 вересня 2014 року включно. А також відвідати вступну лекцію, яка відбудеться 20 вересня (про час та місце зустрічі буде повідомлено персонально). Детально про воркшопи можна прочитати тут (https://docs.google.com/file/d/0B-vthNluYxyRSHJuUHVZV3BQWkU/edit).

За словами архітектора Дмитра Козиренка, організатори будуть раді не тільки спеціалістам, у серед професійних інтересів яких знаходяться питання розвитку міста (архітектори, дизайнери, соціологи, економісти, ІТ-спеціалісти, екологи, інженери різних напрямів, краєзнавці, громадські активісти, діячі культури, державні службовці), а й усім бажаючим.

Результати робіт будуть представлені на виставці-презентації, яка відбудеться 11 жовтня 2014 року в рамках «Кадетаріуму 3.0».

За додатковою інформацією або якщо у вас виникли будь-які запитання звертатися: (066) 713-70-29 – Дмитро, (050) 195-56-51 – Марія.

Роман Повзик

Перейти до вмісту