Ви тут:

Сили АТО тиснуть, бойовикам для оборони не вистачає живої сили і озброєння – Тимчук

Tymchuk

Наступ сил АТО одночасно з різних напрямів в Луганській та Донецькій областях унеможливило організацію бойовиками оборони на всіх ділянках через гостру нестачу живої сили і озброєнь. Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«Критичною для «ДНР» стала нестача ресурсів для організації оборони на напрямку Шахтарськ-Торез-Сніжне, що дозволяє силам АТО блокувати угруповання бойовиків в цих районах (ця задача на даний момент виконується, при цьому були припинені спроби бойовиків доставити в даний район підкріплення). А головне – дозволило силам АТО перерізати трасу Н21, за якою здійснюється зв’язок угруповання противника в районі Донецька з «ЛНР» і поставки озброєнь і найманців з Росії», – написав Тимчук. Повідомляє Радіо Свобода

«Подальше просування сил АТО на південний захід від Лутугине і зустрічний – від Іванівки південніше н.п.Петровське, дозволяє блокувати угруповання терористів в районі н.п.Алчевск і Стаханов, де знаходяться опорні пункти бойовиків», – йдеться в повідомленні.

Також, за словами Тимчука, сили АТО блокують групи бойовиків в районі Луганська і намагаються розблокувати аеропорт. 

Обстріли української території з боку Росії не припиняються, зауважив Тимчук.

Основні сили АТО нині кинуті в район Донецька і Луганська, де сконцентрувалися бойовики. Українські силовики особливо активно наступають в околицях Донецька, щоб звужити кільце і відрізати шляхи підступів до міста.

Перейти до вмісту